Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΣΟΚ - 4χρονος έχει να φάει απο τότε που γεννήθηκε !Σοκ προκαλεί η υπόθεση του 4χρονου Ντάνιελ Χάρισον από το Νότιγχαμ της Βρετανίας

Μπορεί να δείχνει υγιέστατος και να μην διαφέρει σε τίποτα από κάθε άλλο παιδάκι της ηλικίας του εξωτερικά αλλά ο Ντάνιελ Χάρισον ζει ένα δράμα ...; σχεδόν από τη μέρα που γεννήθηκε.

Το αγοράκι φοβάται τόσο πολύ το φαγητό που... ...δεν έχει βάλει τροφή στο στόμα του εδώ και τέσσερα χρόνια! Το πρόβλημα του Ντάνιελ ξεκίνησε όταν ήταν μωράκι και έπαθε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.

Επειδή, ο 4χρονος πάσχει όμως και από αυτισμό, η ανάμνηση αυτής της επώδυνης ασθενείας που πέρασε όταν ήταν μωράκι τον έκανε να σιχαθεί το φαγητό!

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο τρέφεται ο Ντάνιελ, είναι μόνο μέσω ενός σωλήνα που μεταφέρει το φαγητό κατευθείαν στο στομάχι του. Οι γονείς του προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν το γιο τους αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν δει αποτέλεσμα.

Τα ποσά που έχει ξοδεύσει το ζευγάρι είναι τεράστια. Σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο φεύγουν από την πόλη τους και επισκέπτονται γνωστές κλινικές του Λονδίνου προκειμένου να θεραπεύσουν το παιδί τους

Τώρα η οικογένεια είναι αποφασισμένη να συγκεντρώσει 20.000 λίρες με σκοπό να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι σε μια μοναδική κλινική στην Αυστρία στην οποία ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να βοηθήσουν τον Ντάνιελ

Μέχρι σήμερα, ο 4χρονος έχει υποβληθεί σε δεκάδες θεραπείες και εγχειρήσεις το πρόβλημά του παραμένει.
το ειδαμε εκει: