Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Καιρός: Πρόγνωση από 02-02-2012 έως και 06-02-2012


Πέμπτη 02-02-2012 
καιρός: στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο νεφώσεις με χιονοπτώσεις που αρχικά κατά τόπους θα είναι έντονες, από το απόγευμα όμως θα εξασθενησουν και θα περιοριστούν στα βόρεια και τα ορεινά ενώ στις πεδινές περιοχές θα εκδηλώνονται βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με σποραδικές βροχές και στα ορεινά της Κρήτης πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Καταιγίδες κατά τόπους έντονες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και νοτιά.

'Ανεμοι: στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενησουν. Στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο ανατολικοί βορειοανατολικοί .

Θερμοκρασία: σε μικρή ...
... άνοδο στα δυτικά, κεντρικά και νοτιά. Παγετός στα ηπειρωτικά, τοπικά στα βόρεια ολικός.
 
Παρασκευή 03-02-2012 
καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας οι οποίες μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους έντονες. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά ,τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα που πιθανόν να είναι ισχυρές.

'Ανεμοι: στο βόρειο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο. Παγετός κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.
   

Σάββατο 04-02-2012 
καιρός: στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πρόσκαιρα κατά τόπους στα υπόλοιπα, νεφώσεις με βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας και σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες περιοχές. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους θα είναι ισχυρά.

'Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 που βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και το βραδύ θα εξασθενησουν.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά.

   
Κυριακή 05-02-2012 
καιρός: στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, βροχές, καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές στα νότια, χιονοπτώσεις στα βόρεια και καταιγίδες στα δυτικά.

'Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση στα δυτικά και βόρεια. Παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά.
 

Δευτέρα 06-02-2012 
καιρός: χιονοπτώσεις στα βόρεια, βροχές στα νότια και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και νότια.
'Ανεμοι: στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα βόρεια βόρειοι.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά.
το ειδαμε εκει: