Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Έκαναν έρανο-«μαϊμού» στο Πόρτο Χέλι για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ένας πολίτης που είχε κάνει στο παρελθόν δωρεά στο σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και γνώριζε ποιες διαδικασίες ακολουθούνται, υποψιάστηκε ότι ο έρανος που έκανε ....
τάχα για λογαριασμό του ένα ζευγάρι στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας ήταν «μαϊμού».

Αμέσως ενημέρωσε το σύλλογο και εκείνος την Αστυνομία και άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κρανιδίου δεν άργησαν να εντοπίσουν την 47χρονη γυναίκα και τον 52χρονο που τη συνόδευε στο παράνομο έρανο. Πάνω τους κατασχέθηκαν 258 ευρώ που είχαν βγάλει μέχρι στιγμής τέσσερα μπλοκ αποδείξεων και μία πλαστή σφραγίδα του «Χαμόγελου».

Όπως αποδείχθηκε, η 47χρονη είχε εμπειρία στις παρανομίες αφού σε βάρος της εκκρεμούν τρεις καταδίκες από το Μονομελές και άλλες τρεις από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για διάφορα αδικήματα! Μαζί με το συνεργό της παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου που, μετά την άσκηση δίωξης για απάτη, πλαστογραφία και παράνομο έρανο, διέταξε να εκτελεστούν οι καταδικαστικές αποφάσεις.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

«Το Χαμόγελο του Παιδιού δεν βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε πόρτα- πόρτα για να κάνει έρανο. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του Οργανισμού γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς , στα γραφεία του Συλλόγου του ή στους χώρους του Οργανισμού και για κάθε χρηματική δωρεά εκδίδεται νόμιμη διάτρητη απόδειξη με το λογότυπό του», διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.