Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Σε απόγνωση πατέρας που κάηκε το σπίτι του, έβγαλε μαχαίρι, live στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Ζούσαν με κεριά.

Με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μία ηλικιωμένη γυναίκα και ο εγγονός της, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις... 4 τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στην περιοχή του Κορδελιού της Θεσσαλονίκης. Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν και απεγκλώβισαν τη γιαγιά και το 5χρονο αγοράκι και μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά προβλήματα.

Συγκλονιστικός ήταν ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» με το Γιώργο Παπαδάκη, αφηγήθηκε το δράμα που βιώνει η οικογένεια. Η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα, επειδή δεν είχε πληρώσει το λογαριασμό εδώ και 7 μήνες. Άναβαν κεριά για να βλέπουν και πάγωναν από το κρύο…

Δραματικές εικόνες εκτυλίχθηκαν, όμως, όταν κλιμάκιο των κοινωνικών υπηρεσιών έφθασε στο σημείο. Ο πατέρας, σε κατάσταση απόγνωσης, έβγαλε ένα μαχαίρι και τον ακινητοποίησαν γείτονες για να μην κάνει κακό.

Ο πατέρας σε απόγνωση μετά το τέλος της συνέντευξης και ενώ η κάμερα είχε εστιάσει στο καμμένο σπίτι, έβγαλε μαχαίρι. Η δημοσιογράφος του Πρωινού ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, προσπαθούσε να τον ηρεμήσει και όταν αυτό δεν κατέστη δυνατό άρχισε να φωνάζει "Ας καλέσει κάποιος την Αστυνομία". Στο στούντιο ο Γιώργος Παπαδάκης και οι παρευρισκόμενοι δεν αντιλήφθηκαν αμέσως τί είχε συμβεί, ούτε το μέγεθος αυτού, που αν δεν επενέβαιναν οι πιο δυνατοί για να τον αφοπλίσουν, ίσως και να συνέβαινε. Μόλις ο Γιώργος Παπαδάκης κατάλαβε το μέγεθος, αμέσως φώναζε να κλείσουν την εικόνα και να πάρουν το πλάνο από τον πατέρα κάτι που έγινε άμεσα.

Ευτυχώς με την επέμβαση των δυνατότερων και ψυχραιμότερων, ο απεγνωσμένος πατέρας αφοπλίστηκε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.