Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Στρατούλης: Διαψεύδονται οι πανηγυρισμοί του Βρούτση περί αύξησης των προσλήψεων

Με αφορμή τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν ότι η ανεργία αναρριχήθηκε τον Ιούλιο στο 27,6%, ο υπεύθυνος ΕΕΚΕ Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, ανέφερε ...πως «η νέα αύξηση της ανεργίας σε ύψος που σπάει όλα τα ιστορικά ρεκόρ -και μάλιστα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου που παραδοσιακά αυξάνεται η εποχική απασχόληση και μειώνεται η ανεργία- διαψεύδει κατηγορηματικά τους συνεχείς πανηγυρισμούς του υπουργού Εργασίας περί δήθεν αύξησης των προσλήψεων έναντι των απολύσεων και περί διαμόρφωσης σταθερής τάσης μείωσης της ανεργίας στη χώρα μας».

«Η συνέχιση και η σκλήρυνση από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου των μνημονιακών πολιτικών και η υπογραφή και εφαρμογή του νέου μνημονίου που ετοιμάζουν με την τρόικα για την άνοιξη του 2014, θα εκτινάξει προς τα πάνω ακόμη περισσότερο την ανεργία, στο 34 – 35%», προσέθεσε ο κ. Στρατούλης, ενώ σημείωσε πως «ο λαός θα οδηγηθεί σε ακόμη μεγαλύτερη φτωχοποίηση και η νεολαία στην ξενιτιά και σε κοινωνική γενοκτονία».

Τέλος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χρεώνει στην κυβέρνηση πως «το μόνο πλεόνασμα που δημιουργεί στη χώρα είναι αυτό των ανέργων, των φτωχών και των απελπισμένων».