Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η ν-τροπολογία για τα δάνεια και το μέλος της κυβέρνησης που εκθέτει τον πρωθυπουργό

Πολλές είναι οι αντιδράσεις για την ν-τροπολογία για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων.

Ωστόσο υπάρχει έντονο παρασκήνιο για την απόφαση σε επίπεδο κορυφής αλλά και πως έγινε η διαχείριση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Μέλος της κυβέρνησης που βλέπει.... το όνομα του σε δημοσιεύματα να τον έχουν εκτός κυβέρνησης στον επικείμενο ανασχηματισμό, στην προσπάθεια του να πείσει ότι είναι εξ απορρήτων του πρωθυπουργού του ξεφεύγουν διάφορα τον τελευταίο καιρό σε συναντήσεις με οικονομικούς παράγοντες αλλά και σε κλειστές συσκέψεις με συνεργάτες του.

Aν το σύνδρομο μεγαλείου που τον διακατέχει μπορούσε να γίνει νόμισμα, δεκάρικα, εικοσάρικα και πενηντάρικα, είναι βέβαιο ότι θα είχε λύσει το πρόβλημά, όχι ο ίδιος αλλά η χώρα! Μπορεί και λέει διάφορα που πολλές φορές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα…

Πάντως τα τελευταία κουτσομπολιά τον φέρουν να έχει εκμυστηρευτεί σε επιχειρηματία ότι την τροπολογία για τα δάνεια των κομμάτων την πρότεινε ο ίδιος στον πρωθυπουργό και μάλιστα σε συνάντηση που είχαν στο σπίτι του.

Όχι στο σπίτι του πρωθυπουργού αλλά στο δικό του!

Το τελευταίο μας κάνει ακόμα πιο επιφυλακτικούς στην ιστορία του, γιατί ο πρωθυπουργός να μην συζητήσει το θέμα στο Μαξίμου;

Τι σου κάνει ο φόβος του ανασχηματισμού! 

Ν.Π 
Πηγή: newpost.gr