Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Σοκ! Μητέρα σκότωσε τα διάσημα στο youtube παιδιά της και αυτοκτόνησε! (φωτό)


Απίστευτο περιστατικό!! Η έννοια της απόλυτης οικογενειακής τραγωδίας βρήκε αντίκρισμα στην...
πράξη μίας μητέρας στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μία 34χρονη γυναίκα από το Σάρλοτ, σκότωσε τη μόλις τριών ετών κόρη της και τον 7χρονο γιο της και στη συνέχεια, σε καθεστώς πλήρους σύγχυσης, μετακινήθηκε με το αυτοκίνητό της σε γέφυρα, βουτώντας στο κενό και βάζοντας τέρμα στη ζωή της. Η Christina Treadway εξαφανίστηκε από το σπίτι της και κατά την αναζήτησή της, οι αστυνομικοί αντίκρισαν το φρικιαστικό θέαμα των νεκρών παιδιών. 


Σε αρχικό στάδιο, ύποπτος θεωρήθηκε ο πατέρας. Η αστυνομία τον αναζήτησε και τον ανέκρινε, αλλά πολύ σύντομα αποδείχθηκε πως τους φόνους των δύο μικρών παιδιών είχε διαπράξει η μητέρα τους.


Οι γονείς του ζευγαριού, σε κατάσταση σοκ, δήλωσαν ότι ο πατέρας ήταν καλός και ήρεμος και δεν μπορούσαν να πιστέψουν την πράξη της 34χρονης. Τα αίτια που προκάλεσαν την οικογενειακή τραγωδία διερευνώνται, καθώς το ζευγάρι έδειχνε να διανύει μία πολύ καλή περίοδο και τίποτα δεν προδίκαζε τις εξελίξεις.