Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Survivor 2: Αναχώρησαν οι παίκτες για τον Αγιο Δομίνικο -Τι είπαν πριν φύγουν [βίντεο]


Το Survivor ξεκινά την Κυριακή και οι «Διάσημοι» αναχώρησαν για τον Αγιο Δομίνικο....
Η εκπομπή «ΕΔΩ» του ΣΚΑΙ βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και μίλησε με κάποιους από τους παίκτες λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.

Νάσος Παπαργυρόπουλος (επιχειρηματίας, ηθοποιός): «Πίεσα τον εαυτό μου κι έκανα προετοιμασία. Φαινομενικά είμαι άνθρωπος της πειθαρχίας. Στο παιχνίδι πρέπει να κρατήσεις τα πιστεύω σου και την ηθική σου. Αν δεν πίστευα πως θα είμαι ο νικητής, δεν θα ερχόμουν».

Κατερίνα Δαλάκα (πρωταθλήτρια 400μ. μετ’ εμποδίων): «Νιώθουμε πολύ καλά, έτοιμοι, ανυπομονούμε να φύγουμε. Οτιδήποτε αγώνισμα και να έρθει, θα το αντιμετωπίσουμε. Έχεις άλλη ψυχολογία όταν είσαι πρωταθλητής. Στην αρχή είχα αρνηθεί, αλλά μου αρέσουν οι δυσκολίες. Είμαι ευαίσθητη και το δείχνω εκεί που πρέπει. Είμαι οξύθυμη όταν κάποιος δεν με σέβεται».

Όλγα Φαρμάκη (fashion blogger): «Νιώθω όμορφα κι έχω αγωνία για το άγνωστο. Θα μου λείψει η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να μπω. Με το φαγητό δεν είμαι γκρινιάρα και πάω με άγνοια κινδύνου».

Ξένια Εβεν (τραγουδίστρια στο συγκρότημα Rec): «Μέσα στο παιχνίδι θα τραγουδάω συνέχεια. Είμαι αθλητική και κάνω ότι μπορώ. Όταν ήρθε η πρόταση ένιωσα περίεργα, αλλά χάρηκα. Η εμπειρία θα μείνει για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου».