Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Jennifer Lopez: Ποζάρει φορώντας μόνο το μπουρνούζι της!

Λίγο πριν ανέβει στην σκηνή του Nokia Theater για να παραλάβει το βραβείο της «Καλύτερης φοβισμένης μέχρι θανάτου ερμηνείας» στα MTV Movie Awards, η Jennifer Lopez.... βρέθηκε να απολαμβάνει την προετοιμασία της για τη βραδιά, ντυμένη μόνο με ένα πολυτελές μπουρνούζι του οίκου Versace.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, σίγουρη για την ερμηνεία της στο θρίλερ «The boy next door» μπόρεσε να παραμείνει χαλαρή και να διασκεδάσει κάθε λεπτό της βραδιάς, όπως άλλωστε προδίδει και η φωτογραφία της που ανέβασε στο Instagram. Η ίδια συνόδευσε την φωτογραφία της με το σχόλιο «Σχεδόν έτοιμη για τα MTV Movie Awards».
 

Λίγο αργότερα, μετά την βράβευση της, η ίδια μοιράστηκε μία ακόμα φωτογραφία για να ευχαριστήσει όλους όσους ψήφισαν υπέρ της. Η Jennifer Lopez παρέλαβε το βραβείο της από τον φανερά ενθουσιασμένο για τη νίκη της Channing Tatum που μάλιστα χόρεψε για εκείνη στην σκηνή του Nokia Theater.
Πηγή: tlife.gr