Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Eτοιμάζεσαι για τατουάζ; Να πού δεν πρέπει να κάνεις, γιατί πονάει!

Αν ετοιμάζεσαι για τατουάζ και φοβάσαι πως δεν θα αντέξεις τη βελόνα, τότε μπορεί και να έχεις δίκιο. Κάποιοι τρέμουν στην ιδέα του πόνου.... Μερικοί που το έχουν ήδη δοκιμάσει αναφέρουν πως η ενόχληση είναι υποφερτή και πως είναι υπερβολικό να λες πως δεν αντέχεται.

Υπάρχει και η μικρή μερίδα εθισμένων, που όχι απλά δεν πονάει όταν κάνει τατουάζ, αλλά δηλώνει πως η αίσθηση είναι ικανοποιητική. Και οι τρεις παραπάνω ομάδες μάλλον έχουν τα δίκια τους, αλλά ο σημαντικότερος παράγοντας πόνου ορίζεται μάλλον από το σημείο στο οποίο επιλέγει κανείς να χτυπήσει το τατουάζ.

Οι παρακάτω πίνακες είναι τα πιο δημοφιλή εγχειρίδια που μπορείς να βρεις στο Ίντερνετ. Σου δείχνουν ποια είναι τα σημεία που η βελόνα θα σε κάνει να ουρλιάξεις/λιποθυμήσεις/εγκαταλείψεις και παράλληλα σου υποδεικνύει και ποιες είναι οι περιοχές που θα νιώσεις ένα ανεπαίσθητο τσιμπηματάκι.

Σημειώνεται, πως τα γραφήματα είναι ενδεικτικά και πως ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική αντίληψη για τον πόνο και διαφορετικά σημεία ευαισθησίας. Αυτά τα σημεία αφορούν την πλειοψηφία και σίγουρα δεν είναι κανόνας.