Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αεροσκάφος επέστρεψε άρον άρον στο αεροδρόμιο επειδή υπάλληλος κοιμήθηκε στο χώρο αποσκευών (ΦΩΤΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο της περιοχής Σιάλτ. Αεροσκάφος της Alaska Airlines λίγα λεπτά μετά την απογείωση του με προορισμό το ...Λος Άντζελες αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο μετά από λίγα λεπτά.

Αιτία ήταν πως ένας φορτοεκφορτωτής είχε παγιδευτεί στο πρόσθιο διαμέρισμα φορτίου, κάτω από την καμπίνα των επιβατών, καθώς είχε αποκοιμηθεί, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Λίγο μετά την απογείωση ο πιλότος του αεροσκάφους, άκουσε κρότους από το κάτω μέρος του αεροσκάφους, σύμφωνα με την εταιρεία. Ακουγόταν ακόμη κάποιος να ουρλιάζει από το πρόσθιο διαμέρισμα φορτίου του αεροσκάφους, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του αεροδρομίου.


Αφού το αεροσκάφος επέστρεψε και προσγειώθηκε με ασφάλεια, έπειτα από 14 λεπτά πτήσης, ο φορτοεκφορτωτής βγήκε εντέλει από το διαμέρισμα φορτίου, όπου πάντως η πίεση και η θερμοκρασία είναι ελεγχόμενες.

Αφού τον έβγαλαν από το αεροσκάφος, ο φορτοεκφορτωτής της εταιρείας Menzies Aviation εξήγησε ότι τον είχε πάρει ο ύπνος, όπως διευκρίνισε στην ανακοίνωσή της η Alaska Airlines.