Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Έκρηξη στις αποθήκες στρατιωτικού εργοστασίου στη Βουλγαρία

Έκρηξη σημειώθηκε, νωρίς το πρωί, στις αποθήκες του στρατιωτικού εργοστασίου VMZ Sopot, στο χωριό Ιγκάνοβο της Βουλγαρίας, χωρίς ...να υπάρχουν τραυματίες, όπως μεταδίδουν τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με αξιωματούχους του βουλγαρικού υπουργείου Οικονομίας, που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite, η έκρηξη ήταν προμελετημένη.

Η νέα έκρηξη έρχεται ορισμένες ημέρες ύστερα από ανάλογο επεισόδιο, σε άλλη αποθήκη, αλλά στο ίδιο μέρος, τον περασμένο μήνα και παρόλο που δεν υπήρχαν τραυματίες, κρίθηκε αναγκαία η απομάκρυνση των κατοίκων των γύρω περιοχών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας της Βουλγαρίας Λιούμπεν Πετρόφ δήλωσε στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Nova, ότι ένα νέο «επεισόδιο» σε τόσο «σύντομο χρονικό διάστημα» εγείρει πολλές αμφιβολίες.

Ο Εμίλ Καμπαϊβάνοφ, δήμαρχος της πόλης Κάρλοβο, που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το συμβάν, δήλωσε ότι την ώρα της έκρηξης δεν υπήρχαν εργαζόμενοι στην αποθήκη.