Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Το νέο κούρεμα της Scarlett Johansson... ξαφνιάζει!

Κουρεύτηκε σαν αγόρι

Η Scarlett Johansson είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, αδιαμφισβήτητα. Δεν είναι τα μαλλιά της που την έχουν κάνει τόσο δημοφιλή, όσο... τα χείλη, το βλέμμα και το ζουμερό σώμα της. Και μιας που αναφέραμε τα μαλλιά της... ιδού η Scarlett στην τελευταία της εμφάνιση.

Τα κουρέματά της ξεκίνησαν δειλά, όσο ήταν ακόμη έγκυος... Καρέ, πιο κοντό καρέ και τώρα, όπως βλέπετε, έχει κουρευτεί σαν αγόρι στην εφηβεία. Θα θέλαμε πάρα πολύ να εκθειάσουμε το θάρρος της και το statement του τολμηρού κουρέματός της, αλλά δυστυχώς μας φέρνει στο μυαλό ένα αγόρι στην εφηβεία. Η Scarlett είναι βέβαια σeξι από τη φύση της, πράγμα που σημαίνει πως και με αυτά τα μαλλιά είναι σeξι, αλλά... δεν μας αρέσουν. Μην μας παρεξηγήσετε. Αγαπάμε τα pixies, τα undercuts και τα statement making κουρέματα, απλά τη Scarlett τη θέλουμε με μαλλιά – πολλά, μακριά, κυματιστά μαλλιά και κόκκινο κραγιόν.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί το έκανε. Να φταίει που είναι νέα μητέρα και τη βολεύει ένα τέτοιο κοντό κούρεμα; Να φταίει το ότι ήθελε μια ανανέωση; Θα περιμένουμε υπομονετικά να μακρύνουν τα μαλλιά της και στο μεταξύ θα θαυμάζουμε το στιλ της, που είναι άψογο.