Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αφωνο το Eurogroup με τον Βαρουφάκη -Η «ανεπίσημη» κίνηση του Ελληνα υπουργού

Αδιαμφισβήτητα, ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ήταν ο σταρ της χθεσινής συνεδρίασης του Eurogroup. Oχι μόνο γιατί η Ελλάδα ήταν το μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη....
«Συναντώντας όλους μαζί τους ομολόγους του για πρώτη φορά, μπήκε στην αίθουσα των συσκέψεων πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση και αντάλλαξε, πρώτα πρώτα, χειραψία με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Στη συνέχεια με τους άλλους. Ο Βαρουφάκης έμοιαζε χαλαρός φορώντας ένα καρό κασκόλ γνωστού οίκου και το σήμα κατατεθέν του που δεν είναι άλλο από το ανοιχτό πουκάμισο», γράφει το Reuters.
Ωστόσο, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο δεν ήταν το ντύσιμό του αυτό που εξέπληξε τους συναδέλφους του. «Πηγές από την ΕΕ υποστήριζαν ότι κάποιοι υπουργοί εξεπλάγησαν από το γεγονός ότι αυτή η ανεπισημότητα επεκτάθηκε και στο γεγονός ότι (σ.σ. ο Γιάνης Βαρουφάκης) δεν έδωσε γραπτώς τις προτάσεις του. Ο Βαρουφάκης έκανα απλά προφορικές δηλώσεις», σημειώνει χαρακτηριστικά.