Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΟΓΑ: Πρόγραμμα παροχής τροφείων για βρεφονηπιακούς σταθμούς

Πρόγραμμα παροχής τροφείων για βρεφονηπιακούς σταθμούς για 1.250 άτομα από όλους τους νομούς της χώρας, κατόπιν κλήρωσης, υλοποιεί ο ΟΓΑ, στο... πλαίσιο των Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας έτους 2014.

Δικαιούχος του προγράμματος είναι ο ασφαλιστικά ενήμερος γονέας ή ο συνταξιούχος γονέας που έχει τέκνο/α το/α οποίο/α έχει/έχουν ηλικία από ενός έτους μέχρι την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση (5 ετών), έμμεσα ασφαλισμένο/α στον ΟΓΑ και είναι κάτοχος/οι βιβλιαρίου υγείας του ΟΓΑ σε ισχύ.

Για κάθε ένα από τα 1.250 τέκνα που πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος και φιλοξενούνται σε βρεφονηπιακό ή βρεφικό ή παιδικό σταθμό θα καταβληθούν τροφεία εφάπαξ ποσού 160 ευρώ στον δικαιούχο γονέα που έχει έμμεσα ασφαλισμένο/α το/α τέκνο/α για περίθαλψη στον ΟΓΑ. 

Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η ηλεκτρονική κλήρωση, παρουσία του Διοικητή του ΟΓΑ Ξενοφώντα Βεργίνη για την ανάδειξη των 1.250 δικαιούχων του προγράμματος παροχής τροφείων για βρεφονηπιακούς σταθμούς του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ.