Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Η σχέση μας με τον Ξηρό έχει ημερομηνία λήξης»

Διπλό παιχνίδι με το Χριστόδουλου Ξηρό φαίνεται πως έπαιζαν τα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς για έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς, αν και τον θεωρούσαν αναλώσιμο και...
μιλούσαν ιδιαίτερα απαξιωτικά γι’ αυτόν, συνεργάζονταν μαζί του προκειμένου να τους βοηθήσει να δραπετεύσουν, με την επιχείρηση «Γοργοπόταμος». Μάλιστα, όπως μετέδωσε το Mega, οι Πυρήνες σχεδίαζαν να βγάλουν τον Ξηρό από τη μέση.

Ταυτόχρονα, είχαν καλές σχέσεις με ποινικούς κρατουμένους, τους όποιους μάλιστα θεωρούσαν καλύτερους από τον Ξηρό, όπως προκύπτει από τις κωδικοποιημένες επικοινωνίες που είχαν με την 22χρονη Αγγελική.

«Εσύ είσαι μαζί μας και είσαι συντρόφισσα με σίγμα κεφαλαίο», φέρεται να λένε οι Πυρήνες στην 22χρονη. «Ψάχνουμε άτομο να αντικαταστήσουμε τον μ… και μόλις βγούμε θα πάρει τον π… ο Νίκος (Ξηρός)», αναφέρουν ενώ παραδέχονται ότι «η σχέση μας με τον γέρο είναι εργαλειακή, με ημερομηνία λήξης».

Παράλληλα, από τις επιστολές, φαίνεται η θετική γνώμη που είχαν τα φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων για ποινικούς κρατούμενους.

Τέλος, σε μία από τις κωδικοποιημένες επικοινωνίες, ηγετικό μέλος των Πυρήνων αποκαλύπτει ότι υπάρχει και άλλος αγγελιοφόρος εκτός από την 22χρονη Αγγελική