Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η μνηστή του Τζαρλς Μάνσον θέλει να τον παντρευτεί για το… πτώμα του

Η ιστορία είναι πολύ τρελή, ακόμα και για τον Τσαρλς Μάνσον. Ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος, είναι αρραβωνιασμένος με την κατά... 53χρόνια νεότερή του Άφτον Ελέιν Μπάρτον η οποία σύμφωνα με δημοσιογράφο και συγγραφέα, έχει ένα αρκετά «σατανικό», κερδοφόρο σχέδιο: να εκθέσει το πτώμα του στο κοινό!

Η 27χρονη Άφτον, γνωστή και ως Star, λέγεται ότι αναμένεται να παντρευτεί τον άντρα που ευθύνεται για τον άγρια δολοφονία της Σάρον Τέιτ και άλλων θυμάτων του, προκειμένου να έχει πρόσβαση στο άψυχο σώμα του όταν ο 80χρονος αποβιώσει.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντάνιελ Σιμόν, η Μπάρτον και ένας φίλος της ο Κρέγκ Χάμοντ, σκοπεύουν να τοποθετήσουν τη σορό του Μάνσον σε γυάλινη σαρκοφάγο, ορμώμενοι από το παράδειγμα των Ρώσων και το ταριχευμένο σώμα του Λένιν. Με αυτό τον τρόπο, θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν ορδές κόσμου και φυσικά θα κολυμπήσουν στο χρήμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο Μάνσον δεν επιθυμεί να έρθει εις σάρκαν μιαν με την μνηστή του, καθώς δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί σε γυάλινο φέρετρο. «Επιτέλους κατάλαβε ότι τον κοροϊδεύουν», λέει ο Σιμόν.