Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Φαίη Σκορδά: Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και το μέλλον του «Πρωινού»

Η Φαίη Σκορδά έδωσε το «παρών» σε φιλανθρωπική εκδήλωση και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, μεταξύ άλλων, και για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «Το Πρωινό» που τις τελευταίες μέρες... δεν είναι ψηλά.

Για τα νούμερα τηλεθέασης και αν αυτά την έχουν προβληματίσει: «Πάντα τα παρακολουθώ και προσπαθώ να τα διαβάζω. Σαφώς υπάρχουν και ειδικά τμήματα στα κανάλια που ασχολούνται με αυτό. Βλέπουμε τι αρέσει στον κόσμο και κάθε χρονιά προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Νιώθω ότι αυτή τη φορά είναι η καλύτερη χρονιά μας ως προς την ομάδα της εκπομπής, μπροστά και πίσω απ'τις κάμερες. Δεν μπορώ να μιλήσω για άσχημα νούμερα, θα είναι ντροπή αν το κάνω. Ειμαστε μια εκπομπή που ο κόσμος την έχει αγαπήσει και το 'χει αποδείξει. Οι καθημερινές εκπομπές δεν είναι για να βγάζεις συμπεράσματα στη μία μέρα, αλλά σε βάθος χρόνου».

Για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Όταν πήγαμε στον ΑΝΤ1 κάναμε συμβόλαιο για 2 χρόνια με έξτρα 1 χρόνο για ανανέωση από την πλευρά του καναλιού. Οπότε, λογικά, έχουμε ακόμα μια ωραία χρονιά». 
Πηγή: Yupiii