Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Βόρεια Κορέα: Το νέο απίστευτο κούρεμα του Κιμ Γιονγκ Ουν!

To CNN το χαρακτήρισε «κούρεμα εξουσίας»

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγ Ουν, είναι ήδη γνωστός παγκοσμίως για το μοναδικό του κούρεμα, όμως, φαίνεται... ότι το βαρέθηκε και ένιωσε πως μια ανανέωση ήταν απαραίτητη.

Την Τετάρτη ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε σε συνεδρίαση του κόμματος με το νέο του κούρεμα, οι άκρες είναι ξυρισμένες, τα μαλλιά του στην κορυφή του κεφαλιού έχουν ένα πιο ανάγλυφο σχήμα και συνολικά το νέο κούρεμα του ηγέτη μοιάζει με επιτραπέζιο γεωμετρικό σχήμα!


 Όμως, ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν άλλαξε μόνο το στιλ στα μαλλιά του αλλά περιποιήθηκε κάπως και τα φρύδια του, που μάλλον, φαίνεται ότι τα «πείραξε» με γυναικείο τσιμπιδάκι φρυδιών...


Ο ξένος Τύπος δεν παρέλειψε να ασχοληθεί με το νέο κούρεμα του ισχυρού άντρα της Βόρειας Κορέας. Το CNN χαρακτήρισε την νέα εμφάνιση του βορειοκορεάτη ηγέτη «δυναμική» και το κούρεμα, «κούρεμα εξουσίας», η New York Daily News έκανε λόγο για «βάρβαρο» κούρεμα και το VOX έγραψε ότι πρόκειται για ένα κούρεμα που δείχνει «φιλοδοξία».


Οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν την νέα εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν παραθέτοντας φωτογραφίες του «πριν» και του «μετά» για να κάνουν εύστοχες συγκρίσεις ενώ μερικοί ανέφεραν στο Twitter ότι τώρα ο Κιμ μοιάζει στον Αμερικανό dj και τηλεοπτικό σταρ στο MTV, Pauly D, κάτι που ο ίδιος έκανε retweet.