Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Λάρισα: Μια σύλληψη για εμπρησμούς σε κάδους απορριμμάτων

Πολλές φορές στο παρελθόν είχε συλληφθεί για εμπρησμούς σε κάδους απορριμμάτων στην πόλη της Λάρισας ένας 36χρονος ...επίδοξος «Νέρωνας», αλλά φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό. Αντίθετα, συνέχισε το καταστροφικό του… χόμπι παραδίδοντας στη φωτιά και άλλους κάδους.

Όταν, μέσα σε λίγα λεπτά, ξέσπασαν πυρκαγιές σε δύο κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση ο ένας από τον άλλο και κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική για την κατάσβεσή τους, οι άνδρες της Ασφάλειας κατάλαβαν αμέσως ότι είχαν να κάνουν με τον παλιό τους «γνώριμο». Με συντονισμένες έρευνες, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ο 36χρονος πυρομανής παραδέχθηκε ότι πλησίαζε τους κάδους με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και έβαζε φωτιά επειδή του… άρεσε να βλέπει τις φλόγες κι έτσι παραπέμφθηκε για πολλοστή φορά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε μια ακόμη δίωξη για εμπρησμό κατ” εξακολούθηση.