Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Γαλλικά» και αστυνομία στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου

Πρωτοφανείς εκφράσεις, πρωτοφανείς απαιτήσεις και αστυνομικά όργανα τα οποία εκλήθησαν για... να παρέμβουν στην συνεδρίαση του ανώτατου αυτοδιοικητικού οργάνου της Κορίνθου την Πέμπτη.

Η ερώτηση του Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού προς τον Διαχειριστή και Διευθυντή της ηλεκτρονικής εφημερίδας sfedona.gr Λάκη Γιαννιδάκη «με ποια ιδιότητα βρίσκεστε στην αίθουσα και τραβάτε φωτογραφίες, περάστε έξω» ήταν το σπίρτο που έβαλε φωτιά στο φυτίλι μιας και ολόκληρη η πόλη γνωρίζει την χρόνια αντιπαράθεση του Αλέξανδρου Πνευματικού με το Λάκη Γιαννιδάκη, μάλιστα υπήρχαν δημοσιεύματα τα τελευταία 24ωρα που είχαν δυναμιτίσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις.

Η παραίνεση δε του Προέδρου του σώματος Χρήστου Χασικίδη «σηκωθείτε από το έδρανο του δημοτικού συμβούλου, δεν επιτρέπετε να κάθεστε εκεί» οδήγησε στην έκρηξη του κ. Γιαννιδάκη ο οποίος απευθύνθηκε στο σώμα λέγοντας «ξευτιλιστήκατε».

Η λέξη ήταν αρκετή για να ειπωθούν φράσεις που δεν αρμόζουν στο ανώτατο αυτοδιοικητικό όργανο τύπου «θα σε πατήσω κάτω» και αναλόγου ύφους που δεν μπορούν να φιλοξενηθούν.

Προκειμένου να μην υπάρξει και επεισόδιο άλλο πέραν του φραστικού ο Πρόεδρος διέκοψε την συνεδρίαση, σηκώθηκε από τη θέση του θέλοντας να οδηγήσει τον κ. Γιαννιδάκη εκτός αιθούσης ο οποίος αμυνόμενος προς τις συμπεριφορές κάλεσε την αστυνομία η οποία έπειτα από λίγη ώρα έκανε την εμφάνισή της στην αίθουσα.

Ήταν αυτή η στιγμή που ο πρώην Πρόεδρος του ΔΣ Κορίνθου Νίκος Σταυρέλης αναφώνησε τρις «Έλεος» θεωρώντας προσβλητική την παρουσία της αστυνομίας στην συνεδρίαση και παρ ότι ο αστυνομικός του εξηγούσε πως «εφόσον υπήρξε κλήση έπρεπε να υπάρξει και παρουσία».

Ο κ. Σταυρέλης σ έναν οργισμένο μονόλογο έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που κάνει «άνω – κάτω» την πόλη , χωρίς να ξεχάσει ολοκληρώνοντας να ζητήσει συγνώμη από το σώμα για την έντασή του.

Τα πρωτοφανή για αυτοδιοικητικό όργανο μεταδόθηκαν από τηλεοράσεως εκθέτοντας όλους τους συμμετέχοντες.
Πηγή: thebest.gr