Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Την Τρίτη η ανακοίνωση του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας

Μια λιτή δήλωση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη μπροστά από τη είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου αντικατέστησε το διάγγελμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και έδειξε την… εμπλοκή που υπάρχει με την ανακοίνωση του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Σακελλαρίδης είπε στους δημοσιογράφους πως η ανακοίνωση του ονόματος θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, μία ημέρα μετά το κρίσιμο eurogroup, δηλαδή, και δεν μπήκε –όπως ήταν φυσικό καθόλου σε ονοματολογία.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως λίγο πριν τις ανακοινώσεις Σακελλαρίδη είχε φύγει από το Μέγαρο Μαξίμου ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (χωρίς να κάνει κάποια δήλωση) ο οποίος είναι από τους πρώτους που τάσσονται κατά της υποψηφιότητας του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με τον κ. Γιούνκερ και αντάλλαξε μαζί του πληροφορίες, ενόψει του αυριανού κρίσιμου Eurogroup.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη ο πρωθυπουργός έχει συνομιλήσει από το πρωί με πολλούς Ευρωπαίους αξιωματούχους, καθώς και με στελέχη της κυβέρνησης.