Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο (Φωτο)

Συγκεντρώσεις συμπαράστασης πραγματοποιούνται σήμερα σε πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης στηρίζοντας την Ελλάδα στην πολύ κρίσιμη η μάχη του Eurogroup.

Εκτός πάντως από την Αθήνα..., συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Πάτρα, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.



Μαζί με τους Έλληνες, πολίτες από όλο τον κόσμο πραγματοποιούν συγκεντρώσεις συμπαράστασης προς τους Έλληνες και των θυσιών που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια, καθώς διαδηλώσεις πραγματοποιούνται στο Βερολίνο, το Δουβλίνο, τη Λευκωσία, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Ρώμη, το Άμστερνταμ αλλά και τη Βραζιλία.

 Άμστερνταμ 


Το αδιαχώρητο και στην Μελβούρνη

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε και από ομογενείς το Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Μελβούρνης, στο Ελληνικό Φεστιβάλ της Lonsdale Street, εκδήλωση που, εκτός των άλλων, είχε σαν θέμα της και την έκφραση αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό.

«Στηρίζουμε τα αδέλφια μας στην Ελλάδα, στην προσπάθειά τους να διαπραγματευτούν μια δικαιότερη συμφωνία για το χρέος. Τους συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα σ” αυτή την προσπάθεια τους» δήλωσε στην ομιλία του κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητα Μελβούρνης, Βασίλης Παπαστεργιάδης.