Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η κόρη του Πούτιν δεν μπορεί πια να κρύψει τα μυστικά της

Τα μυστήρια του Ρώσου προέδρου 

O Αλεξέι Ναβάλνι αποκάλυψε το όνομα που χρησιμοποιεί η μία από τις δύο κόρες του Βλαντιμίρ Πούτιν: ένα μυστικό που ...ο Ρώσος πρόεδρος κρατούσε καλά φυλαγμένο, για πολλά χρόνια.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν μιλάει ποτέ για την ιδιωτική του ζωή. Με μισόλογα είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο του 2013 το διαζύγιό του με τη Λουντμίλα, τη μητέρα των δύο κοριτσιών του. Αλλά ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι, του οποίου ο αδελφός φυλακίστηκε πέρυσι, έσπασε την ομερτά: στη σελίδα του στο Facebook δημοσιοποίησε το όνομα που χρησιμοποιεί η μικρή κόρη του Πούτιν, Εκατερίνα Τιχλόνοβα. Η νεαρή γυναίκα είναι εξαιρετικά διακριτική και είναι μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Πανεπιστημίου της Μόσχας. Ένα κοντινό άτομο της οικογένειας, το οποίο ρωτήθηκε από το Reuters, επιβεβαίωσε την είδηση, αλλά ανώνυμα. Όσο για τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, δήλωσε ότι δεν ξέρει ποια είναι η Εκατερίνα Τιχλόνοβα. «Δεν είναι αυτό η δουλειά μου. Εγώ δουλεύω με τον Πρόεδρο, όχι με τα παιδιά του», δήλωσε.

Η νεαρή γυναίκα είναι 28 ετών και δουλεύει για τον Όμιλο RBC, ο οποίος κατέχει ένα τηλεοπτικό κανάλι. Είναι επικεφαλής της εταιρείας Innopraktika, η οποία διαχειρίζεται ένα πρόγραμμα 1,7 δισ. δολαρίων για τη μεταρρύθμιση του Πανεπιστημίου της Μόσχας – ένα ιδιαίτερα ακριβό σχέδιο. «Αν αυτό ισχύει, τότε ο Πρόεδρος Πούτιν ξεπέρασε τις κόκκινες γραμμές που ο ίδιος είχε επιβάλει στον εαυτό του», έγραψε στο μπλογκ του ο Σεργκέι Αλεξαχένκο, ένας πρώην τραπεζίτης, ο οποίος βρίσκεται στην αντιπολίτευση.



Η μεγάλη κόρη, Μαρία, εγκατέλειψε την Ολλανδία

Ο Πούτιν μιλάει σπάνια για τις κόρες του. Η μεγάλη του κόρη, Μαρία, 29 ετών, ζούσε στην Ολλανδία. Το περασμένο καλοκαίρι, ο δήμαρχος του Voorschoten, που κατείχε μαζί με τον Ολλανδό σύντροφό της ένα παλάτι αξίας 3 εκατ. δολαρίων, είχε δηλώσει ότι η νεαρή γυναίκα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα μετά τη συντριβή του μαλαισιανού αεροσκάφους MH17 της Malaysia Airlines, η οποία προκλήθηκε από ρίψη πυραύλου φιλορώσων ανταρτών στην Ουκρανία. Ανάμεσα στους 298 επιβάτες που βρήκαν τραγικό θάνατο, οι περισσότεροι ήταν Ολλανδοί. Το ειδύλλιο της Μαρίας χάλασε μετά τις εξελίξεις. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είχε μιλήσει για τη Μαρία το 2010, για να αρνηθεί τις φήμες που την έφεραν ερωτευμένη με τον γιο ενός στρατηγού από τη Νότιο Κορέα.

Τον Νοέμβριο του 2014 ο Πούτιν είχε δηλώσει ότι οι δύο κόρες του ζούσαν στη Ρωσία και ότι τις έβλεπε «μια ή δύο φορές το μήνα». Αλλά δεν είχε δώσει λεπτομέρειες σε ποια πόλη ζούσαν, ούτε ποια επαγγέλματα είχαν και ακόμη λιγότερο την προσωπική τους ζωή.


Η Αλίνα Καμπάγιεβα κάνει μπίζνες

Η μητέρα των δύο κοριτσιών, Λουντμίλα, δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από το 2013, όταν ανακοινώθηκε το διαζύγιο του πιο ισχυρού άνδρα της Ρωσίας. «Τα παιδιά μας μεγάλωσαν και έχουν τη δική τους ζωή. Τα πράγματα ήρθαν έτσι, που έχουμε ο καθένας διαφορετική ζωή. Δεν μου αρέσει η δημόσια έκθεση και τα ταξίδια για μένα είναι δύσκολα. Ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς είναι εξαιρετικά απασχολημένος», είχε δηλώσει η Λουντμίλα μπροστά στις κάμερες της Russia 24, όταν όλοι αναρωτιούνταν πού έχει εξαφανιστεί.

Το ζευγάρι χώρισε επίσημα το 2014 και ο Πούτιν δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτα για την Αλίνα Καμπάγιεβα, τη νεαρή γυναίκα που μοιράζεται τη ζωή της μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πρώην πρωταθλήτρια στη ρυθμική γυμναστική, ασχολείται τώρα με το National Media Group, του οποίου ο ιδιοκτήτης, Γιούρι Νοβαλτσούκ, είναι πολύ κοντινός του Πούτιν. Τα τελευταία έξι χρόνια ήταν βουλευτής της Ρωσίας, με το κόμμα του Πούτιν.
Πηγή: iefimerida.gr