Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Χειμερινές διακοπές μέσα σε ένα… ιγκλού!

Το ξενοδοχείο «Kakslauttanen» στη Φινλανδία δεν είναι ένα συνηθισμένο κατάλυμα. Είναι ένα παραμυθένιο «χωριό» από ιγκλού μέσα στο.... χιόνι, το οποίο προσφέρει αξέχαστες χειμερινές διακοπές στην καρδιά του βουνού.

Τα 20 ιγκλού που συνθέτουν το χωριό δεν είναι, βέβαια, κατασκευασμένα από πάγο αλλά από ειδικό θερμαινόμενο γυαλί, προσφέροντας μοναδική θαλπωρή και άνεση στους επισκέπτες τους, αφού η θερμοκρασία στο εσωτερικό παραμένει σε κανονικά επίπεδα και δεν θα αισθανθείτε καθόλου το πολικό ψύχος της περιοχής. 


Το «Igloo Village Kakslauttanen» μπορεί να υπερηφανεύεται για το μεγαλύτερο εστιατόριο «χιονιού» στον κόσμο, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα γκουρμέ πιάτο ή το ποτό σας στο περίφημο »Ice Bar».


Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την «Ice Gallery», για να θαυμάσετε την τοπική τέχνη, αλλά και το ρομαντικό «Chapel Ice», αν θέλετε να τελέσετε εκεί το γάμο σας!



Η τοποθεσία όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο προσφέρεται για ατελείωτες βόλτες στο βουνό, απολαμβάνοντας, παράλληλα, διάφορα χειμερινά σπορ, ενώ στο τέλος της ημέρας μπορείτε να μπείτε στη μεγαλύτερη σάουνα καπνού στον κόσμο, για μια συνεδρία spa που θα σας μείνει αξέχαστη!