Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Θα πάρει επιτέλους αποφάσεις ο Σαββίδης;

Αποκομμένοι από την υπόλοιπη αποστολή, σε μια γωνία του αεροδρομίου ήταν οι Ιάκωβος Αγγελίδης και Ζήσης Βρύζας πριν την... αναχώρηση του αεροσκάφους που μεταφέρει την αποστολή του ΠΑΟΚ από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

Πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής συζητούσαν χαμηλόφωνα ενώ αμφότεροι μίλησαν στο τηλέφωνο με τον Ιβάν Σαββίδη χωρίς να γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συζήτησης. Σύμφωνα με πληροφορίες η λήψη αποφάσεων είναι πολύ πιθανή καθώς αυτό που διέρρευσε είναι ότι υπάρχει σοβαρός προβληματισμός στη διοίκηση και τον ιδιοκτήτη της ομάδας για την εικόνα της ομάδας και τις συνεχόμενες ήττες.

 Αυτό που επίσης προκύπτει είναι ότι κατά τη διάρκεια της Δευτέρας θα υπάρξουν επαφές τόσο της διοίκησης όσο και του μεγαλομετόχου τόσο με τον προπονητή όσο και με τους παίκτες. Το κλίμα στα μέλη της αποστολής είναι κάτι περισσότερο από κακό καθώς ο κατήφορος της ομάδας συνεχίζεται. Ο Δικέφαλος βρίσκεται πλέον 11 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και πέντε βαθμούς πίσω από τον Παναθηναικό.




Πηγή: inpaok.com