Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Λαουάλ: «Διαμαντίδης, ο Ευρωπαίος Νας»

Ο Αμερικανονιγηριανός σέντερ έφτασε στην Ελλάδα, λίγο μετά τις 23.30 και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τους συμπαίκτες που θα έχει στη.... νέα του ομάδα. Χαρακτήρισε μύθο τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο παρομοίασε με τον Στιβ Νας, ενώ έπλεξε το εγκώμιο τον Γκιστ και Μπατίστα.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω να παίξω στον Παναθηναϊκό. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να δώσω το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία. Την είδα και στο ματς με τη Γαλατά. Είμαι ενθουσιασμένος για την εκπληκτική ευκαιρία που έχω μπροστά μου».

Για την εμπειρία της Euroleague τόνισε: «Γεύτηκα τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα πέρσι. Πέρασα υπέροχα με την Αρμάνι. Ακόμη θυμάμαι ένα παιχνίδι που χάσαμε την πρόκριση στο Final 4. Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου μετά το ΝΒΑ».

Για την συνεργασία με Γκιστ και Μπατίστα: «Θέλω να προσθέσω κάποια στοιχεία στην ομάδα. Είχα αντιμετωπίσει τον Τζέιμς Γκιστ στο κολέγιο και πέρσι στην Ευρωλίγκα. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Ο Μπατίστα κυριαρχεί στα καλάθια. Μόνο καλά στοιχεία έχω να προσθέσω στην ομάδα».

Για την συνύπαρξη με τον Δημήτρη Διαμαντίδη υπογράμμισε:«Το έλεγα στην κοπέλα ότι θα παίξω με έναν μύθο. Την πρώτη χρονιά μου στο ΝΒΑ ήμουν στους Φοίνιξ Σανς με τον Στιβ Νας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο Ευρωπαίος Στιβ Νας. Αισθάνομαι καταπληκτικά που θα είμαστε συμπαίκτες. Αυτό που έχω να κάνω είναι να είμαι στο κατάλληλο σημείο και να έχω έτοιμα τα χέρια μου να υποδεχθούν τις πάσες του».

Στο τέλος πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει εξαιρετικά κομμάτια και έναν εκπληκτικό προπονητή. Θέλω να πάω στη Μαδρίτη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να διαφυλάξουμε την έδρα μας και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».
Πηγή: sport-fm.gr