Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Οι «Αμαζόνες» της Συνόδου Κορυφής: Οι ξανθιές που περικύκλωσαν τον Αλέξη Τσίπρα [εικόνες]

Χαμόγελα, χαιρετούρες και πολλές φωτογραφίες συνέθεσαν το σκηνικό της Συνόδου Κορυφής, προτού ξεκινήσει η σκληρή διαπραγμάτευση.

Οπως ήταν αναμενόμενο..., ο νεοφερμένος πρωθυπουργός βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο γιατί ήταν ο πρωτάρης όσο και γιατί το ελληνικό ζήτημα ήταν κεντρικό στην ατζέντα.


Ο Αλέξης Τσίπρας, χαμογελαστός και ευδιάθετος, πόζαρε με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ηγέτες, ωστόσο, ξεχώρισαν τα καρέ που τον απαθανάτισαν με δύο ξανθές παρουσίες.


Αυτές ήταν η εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής Ασφάλειας, Φενετερίκα Μογκερίνι, αλλά και η πρωθυπουργός της Δανίας, Χέλε Θόρνινγκ Σμιτ.
 

 Στο άτυπο πηγαδάκι, διακρίνονται επίσης ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Εντα Κένι και ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι.


Σημειωτέον ότι η πρωθυπουργός της Δανίας έχει βρεθεί ξανά στο επίκεντρο όταν είχε εντυπωσιάσει τον Μπαράκ Ομπάμα, στην κηδεία του Νέλσον Μαντέλα, με τις κακές γλώσσες να λένε ότι η Μισέλ είχε γίνει έξαλλη με το περιστατικό.