Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια: Τι αποκάλυψε ο "μικρός Νικόλας" για τον Α. Σαμαρά;

Ο Περιστεριώτης Κωνσταντίνος Καρδάμης ή «Νικόλας» όπως έγινε γνωστός από το διαφημιστικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας με τον Αντώνη Σαμαρά, μίλησε στο SDNA για την εμπειρία που έζησε, αλλά και την ...ομάδα της καρδιάς του, τον Ατρόμητο. 

Ο Κωνσταντίνος είναι 14 ετών και ζει όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του. Είναι μαθητής Γυμνασίου στο Περιστέρι και παίζει μπάλα (στόπερ) στο Εφηβικό Τμήμα των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος. Έχει δύο μικρότερα αδέλφια που βαδίζουν στα χνάρια του και το όνειρό του είναι κάποια στιγμή να παίξει στην πρώτη ομάδα του Ατρομήτου ή σε κάποιον μεγάλο σύλλογο.

Τις ελεύθερες του ώρες, όταν δεν έχει υποχρεώσεις με το σχολείο ή την ομάδα του, παίζει σε διαφημίσεις μιας και η εμφάνισή του αλλά και η άνεση που έχει με τον τηλεοπτικό φακό τον βοηθούν να ξεχωρίζει από άλλα παιδιά της ηλικίας του. Ένα τηλεφώνημα πριν από λίγο καιρό ωστόσο, έμελλε να του αλλάξει τη ζωή. Η πρόταση από το πρακτορείο με το οποίο συνεργάζεται, να πρωταγωνιστήσει σε προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας παίζοντας μπάλα και κουβεντιάζοντας με τον τέως πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά! Ο Κωνσταντίνος δεν «μάσησε» και με την συγκατάθεση των γονιών του είπε το «ναι». Άλλωστε, δεν σου παρουσιάζεται κάθε μέρα η ευκαιρία να κάνεις πάσα στον πρωθυπουργό της Ελλάδας και να συζητάς μαζί του. Τα δοκιμαστικά έγιναν στο Ζάππειο και χρειάστηκαν δέκα περίπου ώρες για να ολοκληρωθούν. Όταν κυκλοφόρησε το σποτάκι, γνώρισε μεγάλη επιτυχία, (χιλιάδες vews), με τον Κωνσταντίνο να κλέβει την παράσταση.