Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πέλλα: Στο λαμπάκι του αυτοκινήτου έκρυβε κοκαΐνη

Πλήθος ήταν οι πληροφορίες που είχαν δοθεί στη Δίωξη Ναρκωτικών της Έδεσσας για ένα νεαρό που διακινούσε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και... οι αστυνομικοί του έστησαν ενέδρα σε περιοχή της Πέλλας, ενώ πήγαινε να συναντήσει έναν από τους «πελάτες» του.

Το αυτοκίνητο του 32χρονου Έλληνα ακινητοποιήθηκε και οι άνδρες της Δίωξης το ερεύνησαν πιθαμή προς πιθαμή, ώσπου ανακάλυψαν την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη που είχε κατασκευάσει στο εσωτερικό φωτιστικό. Μέσα βρήκαν μια συσκευασία με 3,5 γραμμάρια κοκαΐνης και πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό. Ο 32χρονος παραδέχθηκε ότι θα πωλούσε την κοκαΐνη σε έναν 35χρονο και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τη σύλληψή του. Όμως, δεν βρέθηκε και αναζητείται.

Στην κατοχή του διακινητή, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας και του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για πώληση και κατοχή ναρκωτικών, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό του ως μέσο μεταφοράς των παράνομων ουσιών, αλλά και 5.800 ευρώ που προέρχονταν από τις καθημερινές πωλήσεις του.