Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ποιοι βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

Με δεκάδες ριπές από καλάσνικοφ και από πιστόλι των 9mm εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον αρχιφύλακα των φυλακών υψίστης ασφαλείας Δομοκού νωρίς το απόγευμα άγνωστοι δράστες. Στο σημείο έχουν βρεθεί ...τουλάχιστον 20 κάλυκες ενώ ο 47χρονος Σ.Γ. έχει δεχτεί σφαίρες στο στήθος και στο κεφάλι. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρούν ότι πίσω από την εκτέλεση κρύβονται τρομοκράτες ή ασύλληπτα μέλη της ομάδας που έμεινε γνωστή με το όνομα: «greek mafia».


Γάζωσαν τον αρχιφύλακα

Λίγα λεπτά μετά τις πέντε το απόγευμα o αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού βγήκε από το σπίτι του πατέρα του στην περιοχή Κουβέλα Φθιώτιδας για να πάει για κυνήγι όπως δήλωσε στους γονείς του και στη σύντροφο του. Όταν έφτασε στο αυτοκίνητο τον πλησίασαν τουλάχιστον δύο άτομα που τον γάζωσαν με ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι.

Ο 47χρονος σκοτώθηκε ακαριαία ενώ οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα σκουρόχρωμο όχημα γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τους δεκάδες πυροβολισμούς άκουσαν οι συγγενείς του 47χρονου που όταν έφτασαν στο όχημα του τον είδα να κείτεται νεκρός.


Γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί που απέκλεισαν το σημείο ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται στο σημείο να φτάσει και η ιατροδικαστής Λάμιας που θα κάνει την πρώτη αυτοψία στη σορό.

Ο 47χρονος εντοπίστηκε από τις αρχές στη θέση του οδηγού όπου και δέχτηκε τους πυροβολισμούς από τους δολοφόνους του. Στην περιοχή αναμένονται να φτάσουν κλιμάκια των Εγκληματολογικών Εργαστηριών, του τμήματος Ανθρωποκτονιών ενώ και άντρες της Αντιτρομοκρατικής παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών.

Στην περιοχή έχουν στηθεί δεκάδες μπλόκα για να εντοπιστεί το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί.


Ποινικοί ή τρομοκράτες

Οι αρχές θεωρούν πως πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 47χρονου όμως δεν έχουν καταλήξει εάν η εντολή δόθηκε από ποινικούς κρατούμενους ή από τρομοκράτες. Οι δράστες είχαν γίνει η σκιά του αρχιφύλακα εδώ και πολλές ημέρες και γνώριζαν ότι θα βρίσκεται εκτός Λαμίας όπου έμενε.

Στις φυλακές ύψιστης ασφαλείας κρατούνται σκληροί ποινικοί και άτομα που έχουν εμπλακεί με υποθέσεις τρομοκρατίας. Αυτό που περιπλέκει το πεδίο των ερευνών είναι η στενή σχέση ποινικών κρατουμένων και τρομοκρατών που αποδείχτηκε μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.
Πηγή: enikos