Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Νταβούτογλου: Κατηγορεί την τουρκική αντιπολίτευση για «μόδα Τσίπρα»

«Μόδα Τσίπρα» έχει δημιουργήσει η τουρκική αντιπολίτευση, σύμφωνα με τον... Τούρκο πρωθυπουργό, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις... την Τετάρτη είπε πως το CHP, το MHP και το HDP δεν λένε τίποτα για την οικονομία και «εναποθέτουν τις ελπίδες τους να νικήσουν το κυβερνητικό Κόμμα AKP» στον πρωθυπουργό της Ελλάδας!

«Αντί να εμπνέονται από την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, θα πρέπει να δουν την 12ετή επιτυχία του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ», τόνισε ο Νταβούτογλου, προσθέτοντας πως το ΑΚΡ «έχει κάνει τα τελευταία 12 χρόνια ότι ακριβώς κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ για τη χώρα του».

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι «ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδος αναγνωρίζει την επιτυχία του ΑΚΡ» και αποκάλυψε πως όταν μίλησε με τον κ. Τσίπρα στο τηλέφωνο, του είπε ότι «έχουμε μετατρέψει τον κάποτε "μεγάλο ασθενή", την Τουρκία, σε μια παγκόσμια δύναμη»

Τι απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας; Σύμφωνα με τον κ. Νταβούτογλου, είπε ότι συμφωνεί με αυτό.