Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Στανίση: «Μου έφαγαν τα χρήματα οι τράπεζες…»

Η Κατερίνα Στανίση, η τραγουδίστρια και υποψηφία στις εκλογές με το κόμμα «ΤΕΛΕΙΑ» του Απόστολου Γκλέτσου αποκαλύπτει κρυφές πτυχές της ζωής της σε ....πρόσφατη συνέντευξη.

Μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο έχασε σημαντικό κομμάτι της περιουσίας της αλλά και για ιδιαίτερες στιγμές της ζωής της πάνω στην πίστα.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η λαϊκή τραγουδίστρια

«Μου έφαγαν τα χρήματα οι τραπεζίτες, επένδυσα σε ομόλογα και με πήραν και μου είπαν ότι έχασα λεφτά».

Όσο αφορά για τον χώρο του τραγουδιού είπε «Και τώρα έτσι γίνεται. Αν δεν αδειάζεις τα μπουκάλια, δε σε θέλανε οι μαγαζάτορες. Κι ας τα έλεγες. Αν ήθελε η τραγουδίστρια να πάει στο κρεβάτι, πήγαινε, δεν ήταν υποχρεωτικό. Γιατί τώρα τι κάνουνε; Τώρα το λένε δημόσιες σχέσεις, για να ακούγεται ευχάριστα. Τις προάλλες πήγα σε πρώτο μαγαζί και είδα την τραγουδίστρια να κατεβαίνει από την πίστα στο πρώτο τραπέζι για να ευχαριστήσει τον κύριο που χάλαγε τα χιλιάρικα. Αν δεν έχεις κοιλιακούς και μεγάλα στήθη δε σε παίρνουν. Τι το κάναμε; Μπ@@ρδέλο».