Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πού βρισκόταν η Αγγελική την ώρα της σύλληψης του Ξηρού; Το τηλεφώνημα που την «πρόδωσε»

Στη γιάφκα του Λουτρακίου βρισκόταν λίγη ώρα πριν τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού, η 22χρονη Αγγελική.... Η νεαρή που αναζητείται από την αστυνομία, «προδόθηκε» από τηλεφώνημα που έκανε σε ραδιοταξί, στις 11.17 π.μ την 3η Ιανουαρίου 2015 από το κινητό της τηλέφωνο. 

Η ίδια ζήτησε να τη μεταφέρουν στα ΚΤΕΛ του Ισθμού της Κορίνθου. Ο οδηγός ταξί στην κατάθεση του, είπε ότι την παρέλαβε, την πήγε στον Ισθμό και πως η ίδια ήταν αμέριμνη. Μάλιστα, ρώτησε τον οδηγό με ποιο ΚΤΕΛ να επιστρέψει.

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα Ξηρού δεν είχε υποψιαστεί ότι ο αστυνομικός κλοιός «στένευε» γύρω της.

Ο ιδιοκτήτης της γιάφκας είπε πως την ίδια μέρα, λίγο νωρίτερα, τον είχε καλέσει για να τον ενημερώσει πως θα λείπει για δύο μέρες, πως θα επιστρέψει να πληρώσει το νοίκι και πως επρόκειτο να μείνει στο σπίτι ένας θείος της.

Ο φερόμενος ως "θείος" είναι ένας 30χρονος γεροδεμένος άνδρας, τον οποίο είχε παραλάβει άλλος οδηγός ταξί από τη γιάφκα του Λουτρακίου και ενδεχομένως αναζητείται και αυτός από την αστυνομία.
Πηγή: star