Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ξεχνάς ονόματα; Αυτή η εφαρμογή είναι ό,τι πρέπει για εσένα!

Ονομάζεται "Humin" και υπόσχεται να είναι η προσωπική σας "ιδιαιτέρα". Είναι ο προσωπικός σας βοηθός, που.... κρατά σημειώσεις για εσάς που δεν μπορείτε με τίποτα να θυμηθείτε ονόματα.

Σύμφωνα με το tftt.gr,η εφαρμογή Humin κρατάει σημειώσεις για τα άτομα που γνωρίσατε κι έτσι την κατάλληλη στιγμή θα σας δώσει την κατάλληλη επαφή που ψάχνατε.

Μπορούμε να ψάξουμε για έναν άνθρωπο που συναντήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα και ζει στην Αθήνα αντί να ψάχνουμε απεγνωσμένα όλες μας τις επαφές μέχρι να πετύχουμε το όνομά του.

Η εφαρμογή συγκρατεί τις επαφές που μας νοιάζουν περισσότερο και μας τις παρουσιάζει ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε επαφή μαζί τους.

Μπορούμε να ψάξουμε τις επαφές μας που συναντήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, που δουλεύουν σε μια συγκεκριμένη εταιρεία, που ζουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή, που είναι φίλοι ενός άλλου φίλου μας ή που συναντηθήκαμε σε μια συγκεκριμένη περίσταση.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για iOS και Android.