Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Γιατί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας μπορεί να γίνει βόμβα στα θεμέλια της ενότητας της ΝΔ

Με την Κουμουνδούρου να εξακολουθεί να διαρρέει σενάρια περί πιθανής πρότασης υποψηφιότητας του Κώστα Καραμανλή για την προεδρία.... Με την πλευρά Καραμανλή να διαψεύδει κάθε σκέψη για τέτοια πιθανότητα.

Πάλι με την Κουμουνδούρου να αφήνει μεταίωρη την τελική πρόταση που έχει κάνει προς το Δ. Αβραμόπουλο και τις διαρροές, όπως αποκλειστικά έγραψε χτες το Crash, πως ο νυν επίτροπος στην Κομισιόν είναι έτοιμος να πει το ναι, με τη Συγγρού να μην ξεκαθαρίζει αν τελικά θα επιμείνει ή όχι και στην νέα Βουλή για την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα στην εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας, δημιουργείται ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που προς το παρόν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βλάπτει, αλλά κατά τα φαινόμενα βάζει φωτιά στα θεμέλια της ενότητας της ΝΔ.

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες είναι σαφέστατες. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Δ. Αβραμόπουλο και εκείνοα θα αποδεχθεί την πρόταση.

Επομένως, το μπαλάκι των προβλημάτων πέφτει στην πλευρά της ΝΔ.

Εκεί, πρόβλημα Καραμανηλή, κατά το περιβάλλον του δεν πρόκειται να υπάρξει. Θα υπάρξει βέβαια πρόβλημα στην περίπτωση Αβραμόπουλου.

Ήδη κατά τις μάλλον έγκυρες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τουλάχιστον ο τέως πρόεδρος της Βουλής, Β. Μεϊμαράκης, προσπαθεί να πείσει τον πρώην πρωθυπουργό να συνεναίσει στην πρόταση την οποία θεωρεί σίγουρη από τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή αυτή του Αβραμόπουλου.

Και δεν είναι ο μόνος.