Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ποιές γυναίκες δεν κάνουν καθόλου σεξ;

Μπορεί το σεξ να είναι καθαρά προσωπική υπόθεση άλλα όταν οι επιστήμονες αναλαμβάνουν δράση τότε βγάζουν όλα τα.... μυστικά της κρεβατοκάμαρας στη φόρα.

Το μόνιμο παράπονο κάποιων ανδρών ότι η σύντροφος τους δεν θέλει να κάνει σεξ ή το αποφεύγει εφευρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες φαίνεται ότι έχει επιστημονική βάση.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε ορισμένες γυναίκες δεν κάνουν καθόλου σεξ για πάρα πολύ απλούς λόγους:

είτε λόγω τεμπελιάς ή κούρασης ή ακόμη και εξαιτίας έντονου άγχους. Πάντως η απιστία καταλαμβάνει την τελευταία θέση.


Υπάρχει πρόβλημα

Όπως προέκυψε από την μελέτη που δημοσιεύεται στο έντυπο Wall Street Journal αρκετές γυναίκες αισθάνονται άβολα όταν πρόκειται να συζητήσουν για το σεξ με το σύντροφό τους, ειδικά όταν υπάρχει πρόβλημα.

Στο σημείο αυτό η δρ. Amy Muise, ψυχολόγος από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο επισημαίνει ότι μια γυναίκα κάνει σεξ είτε για να αισθανθεί πιο κοντά με το σύντροφο της ή για να μειώσει τα αισθήματα ενοχών».


» Μαίρη Παναγιωταρά»

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με τους εξαντλητικούς ρυθμούς ζωής καταπονούν την γυναίκα με συνέπεια το τελευταίο που σκέφτεται να είναι το σεξ


Μήπως κάνει ξενο-σεξ

Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι ένας μικρός αριθμός γυναικών είχε κόψει τελείως το σεξ με το έτερο ήμισυ λόγω απιστίας.