Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Μήνυμα κατευνασμού από Δραγασάκη σε αγορές και εταίρους

Μήνυμα ότι η κυβέρνηση δεν θα πάει σε ρήξη αλλά δεν θα συνεχίσει την καταστροφική πολιτική έστειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μετά τη ...σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου εν όψει των επισκέψεων των κ.κ. Σουλτς και Ντάισελμπλουμ. Όπως είπε, «η Ευρώπη έχει υποδεχθεί θετικά τη νέα κυβέρνηση».

«Η Ελλάδα από την Κυριακή το βράδυ είναι μια χώρα που έχει τις δικές της προτάσεις. Καταλαβαίνουμε πως και οι άλλες χώρες έχουν τις δικές τους προτάσεις, τα δικά τους κοινοβούλια και για αυτό μιλάμε για διάλογο και όχι για τσαμπουκάδες και αμοιβαίους εκβιασμούς» υπογράμμισε. Ο κ. Δραγασάκης σχολιάζοντας το σημερινό κραχ στο χρηματιστήριο σημείωσε πως, «σε κάθε πολιτική αλλαγή, υπάρχει ένα κλίμα αναταράξεων». «Είχαμε πολλά κραχ τα τελευταία χρόνια και στην κοινωνία και στο χρηματιστήριο» υπογράμμισε.

Επιπλέον τόνισε ότι η κυβέρνησε ετοιμάζει ένα μακρύ κατάλογο επενδυτικών ευκαιριών και τόνισε ότι «η ελληνική οικονομία έχει πολλές ευκαιρίες». 

Αναφορικά με το θέμα των τραπεζών σημείωσε ότι «η κυβέρνηση θα ασκήσει τα μετοχικά δικαιώματα των τραπεζών, δίχως να επηρεαστούν τα δικαιώματα των ιδιωτών». Ανακοίνωσε ότι «με δημόσια διαβούλευση, οι αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών». Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, «στόχος η σταθεροποίηση των τραπεζών και η άνοδος της χρηματιστηριακής τους αξίας».