Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Δημήτρης Στρατούλης: Άμεσα η αποκατάσταση όλων των συντάξεων έως 700€ και του δώρου χριστουγέννων

Άμεσα θα καταργηθούν όλοι οι νόμοι που μειώνουν τις συντάξεις, κύριες και επικουρικές ενώ επανέρχεται το δώρο Χριστουγέννων στους.... συνταξιούχους με σύνταξη εως 700 ευρώ όπως έκανε γνωστό σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Στρατούλης.

«Θα ξεκινήσουμε με το κοινωνικό πακέτο, κυρίως για την ανθρωπιστική κρίση και κάποια πράγματα που αφορούν τον τομέα της Εργασίας και της Κοινωνικής Ασφάλισης. Τουλάχιστον να σταματήσει η λεηλασία και να γίνει μια καινούργια αρχή» ανέφερε ο κ. Στρατούλης.

Ο κ.Στρατούλης έκανε γνωστό ότι καταργούνται η ρήτρα μηδενικού ελλείματος στα επικουρικά ταμεία ώστε να σταματήσει η μείωση των επικουρικών συντάξεων. Επίσης καταργείται η ρήτρα θανάτου όπως είπε χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα θα στηριχτούν χρηματοδοτικά τα Ταμεία ώστε σταδιακά να είναι εφικτή η αποκατάσταση όλων των περικοπών στις συντάξεις.

Για την 13η σύνταξη ανέφερε ότι θα αποκατασταθεί άμεσα αφού είναι έτοιμο το νομοσχέδιο. “Έχουμε κάνει τον σχεδιασμό μας και θα υλοποιήσουμε όλα όσα είπαμε προεκλογικά γιατί για αυτό μας ψήφισε ο ελληνικός λαός» είπε χαρακτηριστικά ο Στρατούλης.

Ο κ. Στρατούλης ανέφερε ότι το email Χαρδούβελη δεν ισχύει διότι δεν το αναγνωρίζει η νέα κυβέρνηση. Έτσι δεν θα θιχτούν όρια ηλικίας και θα προστατευτούν οι ασφαλισμένοι με βαρέα και οι γυναίκες με ανήλικο παιδί. Επίσης αναφέρθηκε και στο πρόβλημα των ΚΕΠΑ όπου ανέφερε ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες Επίσης αναφέρθηκε και στο πρόβλημα των ΚΕΠΑ όπου ανέφερε ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.