Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ποιος είναι ο πληροφοριοδότης που θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα με 1εκ.ευρώ για τη σύλληψη Ξηρού

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις της αντιτρομοκρατικής για την σύλληψη και άλλων στενών συνεργατών του Χριστόδοευλου Ξηρού που από.... κοινό ετοίμαζαν το "μακελειό" στις φυλακές του Κορυδαλλού με στόχο να δραπετεύσουν οι κρατούμενοι τρομοκράτες...Την ίδια ώρα, η ΕΛ.ΑΣ ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ανταμείψει πλουσιοπάροχα με 1.000.000 ευρώ τον πληροφοριοδότη ο οποίος βοήθησε τις αρχές να φτάσουν στα ίχνη του καταζητούμενου τρομοκράτη. 

Πρόκειται για άτομο που, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Ηuffington Post , συνδέεται –με έμμεσο ή άμεσο τρόπο- με δίκτυο τροφοδοσίας όπλων στη μαύρη αγορά. Οι υπογραφές των αρμόδιων υπουργών (Βασίλης Κικίλιας και Χρήστος Σταικούρας) έχουν ήδη μπει, όπως λένε οι ίδιες πηγές, προκειμένου το 1.000.000 ευρώ να καταλήξει στον πληροφοριοδότη.

Η διοχέτευση της πληροφορίας για τον Ξηρό έγινε στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου. Από τότε άρχισε να σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Χριστόδουλο, ο οποίος τελικά συνελήφθη στη γιάφκα της Αναβύσσου.

Ο «Μανώλης» της 17 Νοέμβρη είχε επικηρυχθεί τον Ιανουάριο 2014 με απόφαση του τότε υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταικούρα.


Η τότε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε:

«Προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή τεσσάρων εκατομμυρίων (4.000.000) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη των καταζητούμενων: Χριστόδουλου Ξηρού του Τριαντάφυλλου και της Μοσχούλας, που γεννήθηκε το 1958 στην Ακαμάτρα Σάμου, Νικόλαου Μαζιώτη του Αγαμέμνονα και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1971 στην Έδεσσα Πέλλας, Παναγιώτας Ρούπα του Βίκτωρα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1969 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, καθώς και των αγνώστων δραστών που συμμετείχαν στη διάπραξη των δύο ανθρωποκτονιών και ενός σοβαρού τραυματισμού που έλαβαν χώρα την 01.11.2013 στο Νέο Ηράκλειο Αττικής».