Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Δένει» Μαζουακού και συνεχίζει…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μίτσελ προανήγγειλαν διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ωστόσο η πρώτη τέτοια κίνηση θα είναι... διορθωτική αλλά εκ των έσω!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν βάλει ήδη μπροστά τις ενέργειες, οι οποίες μάλιστα, βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο. Οι Πειραιώτες έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Μαζουακού αλλά και την προσπάθειά του στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τώρα και έτσι έχουν ως στόχο να τον «δέσουν» με νέο συμβόλαιο καθώς οι… σειρήνες από το εξωτερικό έχουν αρχίσει ήδη να ηχούν.

Το συμβόλαιο αυτό θα περιέχει καλύτερους όρους για τον παίκτη, μεγαλύτερες απολαβές, αλλά και ένα συμβόλαιο με μεγαλύτερη διάρκεια και ρήτρα αποδέσμευσης.

Μια άλλη τέτοια αντίστοιχη κίνηση είναι και αυτή του Μιλιβόγιεβιτς ο οποίος είναι δανεικός και στις σκέψεις των ερυθρολεύκων είναι και η απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Άντερλεχτ.

Βεβαίως ο Ολυμπιακός θα κάνει και μεταγραφές. Σίγουρα έναν στόπερ, σίγουρα έναν εξτρέμ και… βλέπουμε. Τα ονόματα πάνω-κάτω είναι γνωστά. Ο Μπρούνο Αλβες είναι στα υπ” όψιν, αλλά είναι μια δύσκολη περίπτωση. Υπάρχει το όνομα του Ελάντερ της Μάλμε με τον Καρεμπέ να έχει επιβεβαιώσει ότι υπάρχει στη λίστα, όπως και αυτό του Μιρίν της Μονακό.

Εκτός του κεντρικού αμυντικού ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για έναν εξτρέμ. Ο Κάμπελ απασχολεί αλλά πλέον έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα… Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο μυαλό των υπευθύνων είναι παίκτες που αρέσουν πολύ στο Μίτσελ όπως ο Άμραμπατ.

Πηγή: sport-fm.gr