Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αντζελίνα Τζολί: Είναι όμορφο να είσαι παντρεμένος

Η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, αποκαλύπτει τη βοήθεια που της πρόσφεραν τα παιδιά της στο σχεδιασμό του γάμου της με τον Μπραντ Πιτ τον περασμένο Αύγουστο.

Η Τζολί αποκάλυψε... πως τα έξι παιδιά της ήταν αυτά που σχεδίασαν τη γαμήλια τελετή που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο ενώ εξομολογείται ότι ο γάμος είναι πολύ όμορφη εμπειρία.

Η ηθοποιός που παντρεύτηκε στις 23 Αυγούστου στη Γαλλία με τον αγαπημένο της, Μπραντ Πιτ, δήλωσε ότι ο γιος της Παξ ήταν εκείνος που έφτιαξε τη γαμήλια τούρτα, που στην πραγματικότητα ήταν ένα... κέικ.

«Δε μαλώνουμε ποτέ με τον Μπραντ. Αλλά ακόμα και όταν αυτό συμβεί τα παιδιά μας μάς βάζουν να ορκιστούμε ότι θα ζητήσουμε συγνώμη ο ένας στον άλλο και θα φροντίσουμε να μην επαναληφθεί» λέει η Τζολί στη συνέντευξή της σε αμερικάνικο περιοδικό.

Το διάσημο αστέρι του κινηματογράφου, παραδέχθηκε επίσης ότι είναι «ανοικτή» σε μια καριέρα στην πολιτική, προσθέτοντας ότι το ανθρωπιστικό έργο της συνδέεται στενά με την πολιτική.