Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Εγκώμια από τους Αμερικανούς για τον Παπανικολάου

Καλές είναι οι πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Κώστας Παπανικολάου στο ΝΒΑ. Στις τέσσερις πρώτες εμφανίσεις του με τους Ρόκετς έχει...
5,5 πόντους, 3,3 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ και 1,5 κλέψιμο σε 21:12 κατά μέσο όρο.

Το CBS σε αφιέρωμα που φιλοξενεί για τους ρούκι του ΝΒΑ, κατατάσσει στην όγδοη θέση μεταξύ των… πρωτοεμφανιζόμενων στη λίγκα, πίσω από Τζαμπάρι Πάρκερ (Μπακς, #1), Νέρλενς Νόελ (Σίξερς, #2), Άντριου Γουίγκινς (Τίμπεργουλβς, #3), Έλφριντ Πέιτον (Μάτζικ, #4), Νίκολα Μίροτιτς (Μπουλς, #5), Μάρκους Σμαρτ (Σέλτικς, #6) και Κέι Τζέι ΜακΝτάνιελς (Σίξερς, #7).

Το αφιέρωμα για τον «Παπ» αναφέρει: «Μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ υψηλό μπασκετικό IQ. Τα ποσοστά του στα τρίποντα είναι πολύ καλά, αλλά περισσότερο έχει εντυπωσιάσει το υπόλοιπο παιχνίδι του. Ξέρει πώς να επιτεθεί και βλέπει πολύ γήπεδο όταν διεισδύει. Μπορεί να βρίσκει την κατάλληλη πάσα σε συμπαίκτες του. Ήταν μια πολύ καλή ανακάλυψη από τον τζένεραλ μάνατζερ, Ντάριλ Μόρεϊ, για να έρχεται από τον πάγκο».
Πηγή: Sport-fm.gr