Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Προτρέπουν τις γυναίκες υπαλλήλους να μην μένουν έγκυες! [photos]

Καθημερινές είναι σχεδόν οι καταγγελίες σε βάρος του Προέδρου του Φορέα Διαχείρησης Καλαμά και...Αχέροντα, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.Η αρχή έγινε με την καταγγελία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος για ανάρμοστη, απαράδεκτη και υβριστική συμπεριφορά του, κατά τη συνεδρίαση της Θεματικής Ομάδας Εργασίας, με θέμα «Σύγκλιση Συστημάτων Φύλαξης, Εποπτείας, Προστασίας και Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών», την Τρίτη 23/09/2014, όπου και κινήθηκε απειλητικά προς τον εκπρόσωπο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας.

Ακολούθησε η αναφορά στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, που απέστειλε το Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης στενών και εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά με την οποία ζητάνε την άμεση ανάκληση και αντικατάσταση του Προέδρου του Δ.Σ. κου Κομηνού Θεόδωρου, αφού τον καταγγέλουν για απαξίωση των μελών του Δ.Σ. και των εργαζομένων του Φορέα, προσβολή της προσωπικότητας τους, αφαίρεση του λόγου στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και για υψηλές δαπάνες ως προς τα έξοδα μετακινήσεως και διαμονής του.Σύμφωνα με την καταγγελία του συνόλου του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης, τονίζεται πως ο κ. Κομηνός, προτρέπει τις γυναίκες εργαζόμενες να μην προβαίνουν σε τεκνοποίηση, διότι, όπως ο ίδιος νομίζει, δυσχεραίνουν τη λειτουργία και το έργο του φορέα!