Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πήγε να κάνει έκπληξη στην κοπέλα του κι έκαψε το σπίτι!

Προοριζόταν ως μια ρομαντική χειρονομία για να δείξει στην κοπέλα του πόσο πολύ του έλειψε έπειτα από.... ένα μήνα που έλειπε στο εξωτερικό.

Με παγωμένη σαμπάνια και λουλούδια διάσπαρτα, ο Amanj Issen από τον Καναδά, χρησιμοποίησε κεράκια και έγραψε το όνομα της φίλης του σε μια καρδιά.


 Ωστόσο, τα πράγματα δεν εκτυλίχθηκαν όπως τα φανταζόταν. Η προσπάθειά του απέτυχε όταν τα κεριά που έβαλε στο πάτωμα του υπνοδωματίου έγιναν η αιτία να ξεσπάσει πυρκαγιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί το δωμάτιο και να υποστεί ζημιές το σπίτι!


Όσο ίδιος περίμενε με ενθουσιασμό από την μπροστινή πόρτα για την Jana Stankeviciute να επιστρέψει, άκουσε έναν δυνατό κρότο.

Όταν έτρεξε να δει τι είχε συμβεί, όλο το δωμάτιο είχε πάρει φωτιά. Το πάθημα, πάντως, φαίνεται να έγινε μάθημα για τον Amanj, καθώς τώρα λέει ότι όταν θα ξαναέκανε κάτι ρομαντικό για τη φίλη του αυτό θα ήταν «ίσως μόνο με λουλούδια και σοκολάτες».