Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Έκανε τέσσερα παιδιά σε εννέα μήνες!

Το να αλλάζεις κατά μέσο όρο 175 πάνες και φτιάχνεις 80 μπουκάλια γάλα κάθε εβδομάδα, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Αυτό όμως.... είναι μόνο η αρχή της λίστας υποχρεώσεων της Sarah Ward την Αγγλία, που γέννησε τέσσερα μωρά σε διάστημα εννέα μηνών!

Σύμφωνα με την DailyMail, η 29χρονη Sarah είχε ήδη ένα γιο εννέα μηνών, όταν γέννησε τρίδυμα, που τώρα είναι σχεδόν πέντε μηνών. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Benn Smith έμειναν έκπληκτοι όταν ενώ μόλις είχαν αποκτήσει το πρώτο τους παιδί έμαθαν πως θα γίνουν ξανά γονείς και μάλιστα ότι περιμένουν τρίδυμα.

Όμως, και οι δύο δηλώνουν ευτυχισμένοι για την μεγάλη τους οικογένεια.

Η Sarah προσπαθούσε να συλλάβει για περισσότερο από ένα χρόνο όταν έμεινε έγκυος στον Freddie. Έτσι, αφού γεννήθηκε τον Ιούνιο του περασμένου έτους, το ζευγάρι δεν ανησυχούσε μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

«Θέλαμε να αποκτήσουμε τουλάχιστον δύο παιδιά. Επειδή μας πήρε τόσο καιρό με τον Freddie, περιμέναμε πως θα χρειαστεί καιρό για το επόμενο», σχολιάζει η Sarah.


«Όταν μάθαμε ότι ήταν τρίδυμα πάθαμε σοκ», εξομολογείται η Sarah, προσθέτοντας πως μερικές φορές επικρατεί το απόλυτο χάος, αλλά εκείνοι απλά γελάνε.


«Χρειάζονται δύο ώρες για να προετοιμαστούμε για να φύγουμε από το σπίτι. Λατρεύω τα μωρά μου, όμως, και νιώθω σαν την πιο τυχερή μαμά στον κόσμο», σημειώνει ακόμη.