Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αυτή είναι η 9χρονη Ελληνίδα που συγκίνησε την αυστραλιανή βουλή... [photo]

Μια 9χρονη Ελληνίδα επισκέφθηκε και μίλησε σε αίθουσα του αυστραλιανού κοινοβουλίου αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δύναμη της θέλησης του ανθρώπου να μάχεται και να αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες στη ζωή...

Η Κρίστα Δρακοπούλου γεννήθηκε με πρόβλημα ακοής που σύντομα διαγνώσθηκε και της έγινε εμφύτευση κοχλία, μιας αυστραλιανής εφεύρεσης, που της έδωσε την δυνατότητα να ακούει φυσιολογικά και να παρακολουθεί μαθήματα σε κανονικά σχολεία, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της.

Η Κρίστα που μιλά και ελληνικά, βρέθηκε στη Βουλή της Κάμπερας σε συγκέντρωση που έλαβε χώρα σε ειδική αίθουσα της Βουλής.

Στην εκδήλωση με τίτλο "Η Δύναμη του Λόγου" συμμετείχαν παιδιά 6-12 ετών και οργανώθηκε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Shepherd's Centre που έχει την φροντίδα παιδιών με προβλήματα ακοής με σκοπό να αναδειχθεί η βοήθεια που παρέχεται σε παιδιά με προβλήματα ακοής, με το πρόγραμμα πρόωρης διάγνωσης και επέμβασης.




Η Κρίστα, συνοδευόμενη από τους γονείς της, συναντήθηκε στη Βουλή με τον ομογενή ομοσπονδιακό βουλευτή της εκλογικής έδρας Barton Νίκο Βαρβαρή, στην περιφέρεια του οποίου κατοικεί η οικογένεια Δρακοπούλου. Ο κ. Βαρβαρής συνεχάρη τη μικρή Κρίστα και τους γονείς της και ευχήθηκε στη μικρή καλή τύχη και πρόοδο στη ζωή.