Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κόλαση! H σκληρή απάντηση του αδερφού του Παντελή Παντελίδη στην κριτική Ζαχαράτου και η αντίδραση των πρωινών εκπομπών

Την δική του σκληρή απάντηση στην αυστηρή κριτική του Τάκη Ζαχαράτου στον Παντελή Παντελίδη μέσα από το Your Face Sounds Familiar το βράδυ της Κυριακής 6 Απριλίου έδωσε...
ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. O αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος Παντελίδης επιτέθηκε με δηκτική φρασεολογία στον Τάκη Ζαχαράτο που χαρακτήρισε τον τραγουδιστή αδερφός του ως "τυφλοπόντικα, με άρωμα τζατζίκι και εμφάνιση διπλού πιτόγυρου".

Θέση στην επίθεση του Τάκη Ζαχαράτου πήραν και οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε χαρακτηριστικά: «Να κάνεις κριτική στον παίκτη, αλλά μέσω του παίκτη, ουσιαστικά ο Τάκης Ζαχαράτος και κυρίως ο Αλέξανδρος Ρήγας, ξέσκισαν τον Παντελίδη. Δεν επιτίθεσαι σε έναν καλλιτέχνη μέσα από το παιχνίδι».

Η Τζένη Μπαλατσινού τοποθετήθηκε και εκείνη στο θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο Τάκης έχει ένα θέμα. Όταν μιλάει είναι σαν να παίζει. Δηλαδή στις παραστάσεις του ανεβαίνει και σατιρίζει τα πάντα. Πολλές φορές λέει και χοντρά πράγματα αλλά επειδή είναι σε έναν χώρο δικό του, το αντέχεις. Πηγαίνεις γι’ αυτό. Θεωρώ ότι με τον Παντελίδη, παρόλο που πραγματικά δεν τον έχω δει από κοντά να τραγουδάει, αν ήμουν στη θέση του θα είχα λίγο τα νεύρα μου σήμερα. Δηλαδή θεωρώ ότι λίγο πέρασε το όριο. Άλλο να είσαι στο χώρο σου και να σατιρίζεις και άλλο να είσαι στην τηλεόραση, σε ένα συγκεκριμένο πόστο, και αντί να μιλήσεις για τον μεταμφιεζόμενο, να μιλάς για τον καλλιτέχνη που παριστάνει ο άλλος.» 

Ρεπορτάζ της εκπομπής "Μελέτησέ το" αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η επίθεση του Τάκη Ζαχαράτου ίσως να οφείλεται στο ναυάγιο μιας παρ’ολίγον συνεργασίας του με τον τραγουδιστή που όμως δεν έγινε πραγματικότητα παρά το ότι είχαν προχωρήσει οι συζητήσεις των δύο πλευρών.

Πηγή: fthis.gr