Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Eσείς ξέρατε ότι ο Daniel Craig έχει... κόρη; Δείτε τη και μείνετε με το στόμα ανοιχτό! [photos]

Τελικά αυτοί οι stars του Hollywood είναι γεμάτοι εκπλήξεις! Και δεν εννοούμε με τα καμώματά τους αλλά μερικές φορές ακόμα και με...
τις κρυφές πτυχές της ζωής τους! Άγνωστοι γάμοι, άγνωστα παιδιά και γενικότερα άγνωστες λεπτομέρειες του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους, έρχονται στην επιφάνεια κάνοντας μας να αναρωτηθούμε: Μα ποιοι είστε τελοσπάντων;

Κάπως έτσι την πατήσαμε και με τον Daniel Craig, για τον οποίο τελευταία έχουμε μάθει πολλές προσωπικές πληροφορίες, που αφορούν κυρίως την προσωπική του ζωή, με τη σύζυγό του Rachel Weisz. Δε θέλει και πολλή φαντασία: Είναι τρελοί ο ένας για τον άλλο και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε για τον ξανθό 007 είναι ότι έχει μία... 22χρονη κόρη, ξανθιά και πανύψηλη! Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε μπαμπά και κόρη να βολτάρουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, και αυτό που μας έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση, δεν ήταν μόνο η ομοιότητά τους, αλλά και το γεγονός ότι η νεαρή Ella είναι αρκετά πιο ψηλή από το διάσημο πατέρα της. 

Ο Βρετανός star απέκτησε την μοναχοκόρη του από το γάμο του με την ηθοποιό Fiona Loudon με την οποία παντρεύτηκαν το 1992 και χώρισαν 2 χρόνια μετά. Oρίστε, νομίζεις πως ξέρεις κάποιον και τελικά αποδεικνύεται ότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένας... άγνωστος!



Πηγή: queen.gr