Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Παπανδρέου: Την πορεία της χώρας βλάπτουν όσοι παίζουν εξωθεσμικά παιχνίδια

Όπως αναφέρει “την πορεία της χώρας και τα συμφέροντα της Ελληνικής κοινωνίας βλάπτουν όσοι παίζουν εξωθεσμικά παιχνίδια” και παραπέμπει σε πρόσφατη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, στις 2 Απριλίου, στην οποία έκανε λόγο για... επιτακτική ανάγκη ενότητας των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων.

Όλα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τα τελευταία 24ωρα και αφορούν τον Γιώργο Παπανδρέου, ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια και την πραγματικότητα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως αναφέρει “την πορεία της χώρας και τα συμφέροντα της Ελληνικής κοινωνίας βλάπτουν όσοι παίζουν εξωθεσμικά παιχνίδια” και παραπέμπει σε πρόσφατη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, στις 2 Απριλίου, στην οποία έκανε λόγο για επιτακτική ανάγκη ενότητας των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων.

Έλεγε επίσης ότι “δεν αρκεί η απομάκρυνση Μπαλτάκου, οι ευθύνες της κυβέρνησης στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι προφανείς» και έκανε λόγο για “οικογενειακή υπόθεση” της δεξιάς, με πρωταγωνιστές του κυρίους Παναγιώτη Μπαλτάκο και Ηλία Κασιδιάρη, με κυρίαρχο διακύβευμα τη Δημοκρατία.